Author Topic: Installation OK but not login  (Read 292 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Infoserv

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 3
Installation OK but not login
« on: June 06, 2018, 08:41:21 AM »
Hello,

Install ok until step 7 of the given process

Mebew install occures correctly but i can not access to login page et consequently mibew administration page.
I try with different PHP versions, on IIS & Apache and un 2 different desktops.

At launchin navigation, serach run for a long time and finish with a blank page with no further informations.

Must be missing something to communicate / read / link with the website or the config.xml is not well configurated.
database has already been modified during installation.

# MySQL Database parameters
database:
   
host: "192.168.1.3:5656"
port: "3306"   
db: "mibew"
login: "root"
pass: "XXXXXX"
tables_prefix: "mibew_"
use_persistent_connection: false




Thank you for help.



faf

  • Mibew Staff Member
  • Native
  • *****
  • Posts: 810
    • Mibew Messenger
Re: Installation OK but not login
« Reply #1 on: June 06, 2018, 08:11:40 PM »
You were supposed to read this...
Quote
And the last but not least. If you're posting a message at this forum, please, don't duplicate it in the bugtracker and/or don't send it to Mibew developers via email or as a private message. One should use a single way to ask her question.

What do you mean by "step 7 of the given process"? In our README the 7th step of the installation process is:

Code: [Select]
7. Remove /mibew/install.php file from your server
Are you talking about 6th step?

Code: [Select]
6. Using your web browser visit http://<yourdomain>/mibew/install and
   perform step-by-step installation.

What's in your error log?

And why do you use the string "192.168.1.3:5656" as your database host? One should specify the port value using appropriate param in the database config.

Infoserv

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 3
Re: Installation OK but not login
« Reply #2 on: June 07, 2018, 06:56:32 AM »
Sorry for the duplicate message.

I'm talking the about 8th step.
I can't logon.
I have a blank page and not any error message in the browser page.

I modified the config but the browser indicated "error http  500" quickly.

host: "192.168.1.3"
    port: "3306"
    db: "mibew"
    login: "root"
    pass: "XXXXXX"
    tables_prefix: "mibew_"
    use_persistent_connection: false


faf

  • Mibew Staff Member
  • Native
  • *****
  • Posts: 810
    • Mibew Messenger
Re: Installation OK but not login
« Reply #3 on: June 07, 2018, 11:39:35 AM »
So, you've successfully installed Mibew Messenger, set up password for the administrative user, but got blank screen after clicking on the appropriate link. Is that correct?

You should take a look in the error log of your web server. 500 literally means "Internal server error". There could be a lot of reasons for that.